[Regulament]Joc

In aceasta sectiune se gaseste baremul pentru injuraturi si sanctiunile.
Închis
Avatar utilizator
AppLys
User Elias
User Elias
Mesaje: 30
Membru din: Mie Aug 09, 2017 7:22 am
Level: 127
Caracter: Saman

[Regulament]Joc

Mesaj de AppLys » Vin Aug 18, 2017 1:09 pm

Acesta este regulamentul oficial Metin2Elias.
Orice abatere de la regulament poate duce la sanctiunile precizate mai jos.
1.Numele caracterelor
Numele caracterelor nu trebuie sa fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. NU mai folositi caractere cu nume care contin "GM", "GA", "SGA". Acest lucru este interzis cu desavarsire indiferent de motivul avut la crearea acestui caracter. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2Elias le vor fi banate conturile fara a fi atentionati.
La numele caracterelor se vor folosi DOAR caractere latine fara diacritice. Utilizarea altor caractere (Ex. litere chinezesti, cu apostrof) duce la banarea permanenta a contului.
2.Folosirea bug-urilor
Abuzul de bug-uri este strict interzis pe Metin2Elias. Folosirea bug-urilor in scopuri proprii fără a le raporta unui membru din staff va duce la banarea permanentă a contului fără a fi atenţionat.
3.Conturile
Este de datoria dvs. sa va asigurati ca datele contului sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a item-urilor aflate in cont. Echipa Metin2Elias nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (login, parola).
Nu aveti voie sa atacati playerii sub lvl 90!

Odată inregistrat pe Metin2Elias, sunteti de acord să respectaţi toate regulile precizate mai sus. Orice abatere este sanctionata strict regulametului.

Cu stima,
Echipa Metin2Elias
https://www.youtube.com/watch?v=KlL4xXwRF9U

Perfection has no borders ;3.

Închis

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator